Nieuws

Ontknoping BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar verkiezing 

10 oktober 2018

De winnaar van de BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 verkiezing is Autobedrijf Haarhuis uit Geesteren (Ov). Zij zijn daardoor het voorbeeld bedrijf voor alle ander autobedrijven. Wij gaan daar zeker nog kijken, maar maakt u geen zorgen of verwacht niet van ons dat we uitgroeien naar een bedrijf met meer dan 20 werknemers, dat past niet bij ons.

 

Wij hebben nu ook de rappotages van ons bedrijf; van het 4 uur durende bedrijfsbezoek en van de beide mystery shoppers (sales en after sales) gekregen. Dit zijn rappotages van hoe ons bedrijf is en handelt met feiten cijfers die we zelf hebben aangedragen. Het zijn de rapporten die de jury beoordeeld heeft om uit de beste 10 de 3 finalisten te selecteren. Dus echte tips en trucks vinden we er niet in terug.

 

Vervolg Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar verkiezing

18 juli 2018

Vanmiddag mochten we lunchen met Jos Overmars (Bovag rayonmanager) en Gerard en Hans Haarhuis van Autobedrijf Haarhuis Geesteren in Vriezenveen. Daar zouden we een belletje krijgen over of we wel of niet zijn geselecteerd van de halve finale naar de finale. Op datzelfde moment waren elders in het land alle halve finalisten van de BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2018-2019 aan het lunchen met hun Bovag rayonmanager en wachtend op "het" telefoontje met "de" uitslag.

Helaas voor ons blijft het bij de halve finale, blijven we bij de beste 10 van Nederland. Autobedrijf Haarhuis mag zich wel finalist noemen, zij zijn door naar de finale en horen dus bij de beste 3 van Nederland, samen met De Dames van Hurkmans 's Hertogenbosch en Van de Nieuwenhuijzen Auto's Helmond. Bij hen komt de 5 koppige jury op bezoek, die ze nog verder aan de tand gaat voelen, om te bepalen wie de beste voldoet als BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf  en tevens het best past bij het thema: Grip. Grip op de klant, grip op online sales, grip op de werkplaats en grip op het team. Dat is het thema van het Bovag Jaarcongres 9 oktober. Dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voor ons was het een prachtige ervaring om bij de beste 10 te horen. Ondertussen hebben we een idee wie de mystery shoppers zijn geweest, omdat diezelfde mensen ook bij Autobedrijf Haarhuis waren en dus toch wel wat opvielen. Het 4 uur durende gesprek met John de Vette van W&D consultants, die ons zoveel verschillende vragen stelde, heeft ons even van een afstandje naar ons bedrijf laten kijken en ons doen stil staan bij: wat is je visie, hoe zie je de toekomst, hoe ga je met klanten, personeel, sociaal media, duurzaamheid enz. om, maar ook wat is je loopbaan, hobby en heb je wensen. In oktober ontvangen we een rapport van de Bovag, waarin hun bevindingen over ons en ons bedrijf staan. We zijn benieuwd, want we kunnen er vast tips uithalen. 

Lees hierover meer op de Bovag site: Overijssel en Noord-Brabant leveren finalisten Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

13 juni 2018 Er staat een stukje in de Lemelerveld over ons. Pagina 5 :  Lees meer...

11 juni 2018 En op Dalfsennet.nl. Lees meer...

We horen bij de beste 10

6 juni 2018

Vandaag waren Marco en ik (Marga) uitgenodigd in het BOVAG huis in Bunnik. Ik had ons opgegeven zonder dat Marco, John en Bas het wisten voor de verkiezing van het BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar. En ja, vandaag is bekend geworden dat we bij de beste 10 van Nederland horen!!! Vakjury selecteert tien halve finalisten voor Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar.

Toen Jos Overmars (accountadviseur regio noordoost van BOVAG) ons vertelde dat we uitgenodigd werden om 6 juni naar het BOVAG huis te komen en Marco dus toen pas te horen kreeg dat ik ons had opgegeven, had hij daar niet veel zin in. "Wat een flauwekul, laat ons gewoon werken."

Maar nu hij vandaag persoonlijk van BOVAG voorzitter Gerard ten Buuren heeft gehoord hoe bijzonder deze nominatie is en dat er 3300 bij de BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven in Nederland zijn, voelt hij zich stiekem toch wel trots, denk ik.

Bij de opgave mocht ik mijn motivatie doorgeven, dat was gemakkelijk; ik ben hartstikke trots op onze monteurs John, Bas en Marco. Alle 3 eerste monteur met APK, niveau 4 en bijna verslaaft aan het volgen van cursussen. Onze kantine hangt vol met certificaten. Ze willen alle drie alle techniek in alle auto's begrijpen en alles kunnen onderhouden en repareren. Daarom wordt er ook telkens nieuwe apparatuur en nieuw gereedschap aangeschaft en gaan de gesprekken bijna altijd over auto's. Bijvoorbeeld over vreemde storingen, wat de oorzaak of juist het gevolg is. Natuurlijk heb ik vermeld dat jullie, onze klanten ons beoordelen met een 8,9 in de reviews van Klantenbeoordelingen.

Dus klanten, HEEL ERG BEDANKT voor al die reviews. Dat heeft zeker bijgedragen aan deze nominatie. De jury heeft gekeken naar de reviews van jullie, naar de uitstraling van ons bedrijf op onder andere de site en sociaal media. Binnenkort krijgen we bezoek van de jury en wordt ons bedrijf op nog veel meer punten bekeken en uiteindelijk wordt 9 oktober de winnaar bekend.

Dit gaat een heel mooi jaar worden, waarin we onze stinkende best gaan doen.

Nieuwe brug

14 mei 2018

Een tijdje terug heeft u al in onze nieuwsbrief kunnen lezen dat we een brug aan het verplaatsen waren om ruimte te maken voor de nieuwe brug die we gekocht hebben. Vandaag (14-5-2018) is het zover de brug wordt geplaatst. Het is een brug die groter is dan de anderen die er al staan, zodat we fijn kunnen werken aan ook de grootste kampers, grote bedrijfsauto's en kleine vrachtwagens.

 

Volg ons op..

Ten Have Nieuwsbrief

Wist u dat wij een Ten Have Nieuwsbrief hebben, deze wordt maandelijks verstuurd. 
Wilt u de nieuwbrief ook ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

U kunt het volgende verwachten in de nieuwsbrieven:

  • Tips
  • Nieuws
  • Aanbiedingen

 

Goedkoop tanken bij ons

8 maart 2018

Gisteren de Stentor gelezen? Lees het hier, en kom bij ons tanken. We zijn heel blij met de lage brandstofprijzen die AVIA toepast.

 

We mogen 3 wasboxen plaatsen

15 januari 2018

We hebben de vergunning binnen voor het plaatsen van 3 wasboxen. We hebben al een inpandige wasplaats, maar die is buiten onze openingstijden gesloten en er staat nog al eens een auto te wachten tot degene die aan het wassen is klaar is. De nieuwe wasboxen komen aan de kant van ons AVIA tankstation te staan, naast de Pak'n Bak aanhanger en de kledingcontainers. Het systeem van wassen is het zelfde als we nu hebben; met het inwerpen van 50 cent, 1 of 2 euro activeert u de spuit of zeepborstel. Zodra het beter weer is gaan we aan de slag met het plaatsen van de wasboxen.

 

 

Wij hebben een ServiceBook voor uw auto klaar staan!

10 juni 2017

ServiceBook is een digitaal .....

ServiceBook is een digitaal onderhoudsboekje, waarin de historie van uw voertuig wordt bijgehouden. Ook geeft ServiceBook de richtlijnen van onderhoud aan, zodat u altijd over de juiste informatie beschikt.

Wanneer u een factuur van ons per mail heeft ontvangen, krijgt u daarna automatisch een mail van ServiceBook waarin staat hoe u de app kunt installeren op uw telefoon.

Wilt u nu al uw ServiceBook app dan kunt u uw kenteken en mailadres doorgeven aan Marga via info@autobedrijftenhave.nl.

Ook kunt u zelf ServiceBook aanvragen door op uw mobiel naar http://mijn.servicebook.link/ te gaan. 

 

Wegwerkzaamheden

30 mei 2017

wegwerkzaamheden

Ons bedrijf is gewoon bereikbaar.Mischien heeft u het al wel gezien dat er gewerkt wordt aan de Constructieweg.Nee, helaas nog niet de aanleg van de ontsluitingsweg, de Transportweg.

Deze week worden er op verschillende punten langs de Constructieweg afwateringsputten geplaatst. Ook zal de bestrating "de stoep" vervangen worden. De gemeente laat overal dezelfde stenen leggen, zodat er eenheid ontstaat op het hele industrieterrein. Vervolgens zal er een extra laag teer aangebracht worden op een deel van de Constructieweg. De beide hobbels in de weg verdwijnen dan. Tijdens de wegwerkzaamheden, ook op de dag dat de teer aangebracht wordt, is ons bedrijf gewoon bereikbaar.

20 juni 2017

De waterafvoerputten zijn ondertussen geplaatst. Aan de voorkant bij het tankstation is de bestrating klaar en vandaag wordt de "berm" voor de garagedeuren er weer ingelegd. A.s. donderdag 20 juni worden de slechte stukken asfalt weggefreest en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur wordt de definitieve asfaltlaag aangebracht. Er wordt dan geasfalteert van af Tielbeke richting ons autobedrijf. Vooraan bij het tankstation blijft een doorgang zodat u het tankstation gewoon de hele dag kunt bereiken.

tankstation bedrijf

  hoosbui .           tekening

  21-7-2016 had het gehoost.           24-5-2016 tekening op Dalfsennet

   

Winnaars van de tweede ronde

12 oktober 2016

 De winnaars van het november 2016 t/m april 2017 zijn...

  
 
  November; Helene en Jos Heuven kregen de waardebon van Dijkman Woninginrichting. 
December; Carola Waayerink kreeg de waardebon van KokkieBikes
Januari; Anneke Schuurman kreeg de waardebon van Catering & Partyservice Raymond de Haan
Februari; Dinie van Driessen kreeg de waardebon van Betsy Balance & Beauty
Maart; Menno en Harriët Smit kregen de waardebon van Salland ICT
April; Ronny Langenkamp kreeg de waardebon van Autobedrijf ten Have.

 

Ruitschade herstel

15 juni 2016

Voor ruitschade herstel kun u bij ons terecht, het maakt niet uit bij welke maatschappij u verzekert bent.

We zijn B2B partner van Glass Connect geworden. Dat betekent dat de factuur van de reparatie van een sterretje door ons tot het geheel vervangen van uw voorruit door uw verzekering via Glass Connect vergoed wordt zoals in uw polis voorwaarden staat. (lees meer)

   

Winaars van de eerste ronde

25 maart 2016

Vanaf april 2016 was uw tankbon een lot en werd iedere maand een winnaar getrokken. De winnaar ontving een waardebon van 75 euro van een plaatselijke ondernemers.

De winnaars van april 2016 t/m oktober 2016 zijn ...

  

     

April; Miranda Hulsink kreeg de waardebon van de Coop.
Mei; Leonie Zwakenberg kreeg de waardebon van Van der Most.
Juni; Hendrika en Hendrie Arnold kregen de waardebon van Zwakenberg Eten & Drinken.
Juli; Elsemiek Gerritzen kreeg de waardebon van Multimate.
Augustus; Lars ten Broeke kreeg de waardebon van EG Computer Specialisten.
September; Hilly Slotman kreeg de waardebon van Kapsalon Look Hair.
Oktober; Wilma Reimert kreeg de waardebon van Autobedrijf ten Have.
 

Blij met Autofirst

25 maart 2016

Begin 2015 werden we gevraagd door Autofirst of we wilden meewerken aan een artikel in het Aftersales Magazine. Wij natuurlijk trots dat ze ons vroegen, dus meteen ja gezegd. Het resultaat kunt u lezen in het magazine van april 2015: http://archief.aftersalesmagazine.nl/aftersales-magazine-2015-04/page/58-59


Bouw autobedrijf en tankstation

24 mei 2014

Na 10 jaar een bedrijfspand huren, ging in februari 2014 de schop in de grond.

  

Meer foto's van de bouw vindt u op onze facebookpagina.

Eind maart 2014 stond in de Lemelervelder:

2 april 2014: http://www.ondernemend-lemelerveld.nl/nieuws/54-nieuwbouw-autobedrijf-ten-have           

Nieuws op sukerbiet.nl:

 2 april 2014:  http://www.ondernemend-lemelerveld.nl/nieuws/54-nieuwbouw-autobedrijf-ten-have           

Nieuws op sukerbiet.nl:                   

 

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Ten Have.

Lees meer
Bovag garantie

Afspraak-maken

Maak direct online een afspraak met AutoFirst Ten Have!

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring

APK keuring? Laat uw auto keuren door AutoFirst Ten Have 

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Gratis 24/7 mobiliteitsgarantie in Nederland. Bekijk informatie

Lees meer