Over ons

AutoFirst Ten Have; hoe groter de uitdaging, hoe beter!

Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Dat is altijd al onze instelling geweest. Wat voor probleem u ook heeft met uw auto, wij komen altijd met de juiste oplossing. Waarom onze klanten vaak bij ons terugkomen? We zien auto's repareren en verkopen niet als werk, maar als een pure passie. Dit blijkt wel uit onze geschiedenis. Marco, mede eigenaar van AutoFirst Ten Have, heeft auto's repareren al vanaf kinds af aan in zijn DNA. Vanaf zijn 16e was hij al druk bezig om auto's te repareren. Die passie is nooit verdwenen. Tot op de dag vandaag zijn wij nog elke dag bezig om ons bedrijf met de nieuwste ontwikkelingen en technieken nog beter te maken, zonder daarbij de persoonlijke aandacht aan onze klanten te verliezen. En daar plukt u de vruchten van! Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Wij staan voor u klaar!

Bekijk onze diensten

U kunt in het menu 'onderhoud' meer lezen over onze garagediensten: reparatie, onderhoud, APK, schadeherstel. Daar kunt u een afspaak maken per mail, maar wij vinden het ook heel prettig als u belt voor een afspraak: 0572-372200.

Auto kopen of inruilen

Natuurlijk kunt u bij ons auto's kopen en inruilen. In het menu "Occasions" vindt u het aanbod. Staat de gewenste auto niet bij ons, dan gaan we opzoek of samen met u opzoek naar de juiste auto. Dit heeft ons de laatste jaren vele tevreden klanten opgeleverd. 

Brandstof tanken

Ook kunt u 24 uur per dag tanken bij ons. AVIAxpress hanteert geweldig lage prijzen en af en toe zijn er mooie extra acties. Wilt u graag geholpen worden bij het tanken of kontant betalen dan kan dat op maandagochtend en donderdagmiddag.

Auto gerelateerde artikelen

In onze shop vindt auto gerelateerde artikelen. En kunt u onder openingstijden uw auto wassen in onze autowasplaats. Ten slotte kunt u ook online uw banden kopen  op deze website.

AutoFirst Ten Have: uw auto op de eerste plaats!

Heeft u ook een uitdaging voor ons? Laat het ons weten. Met ons gezellige team van echte auto fanaten/professionals zorgen we ervoor dat uw auto de zorg krijgt die hij verdient. AutoFirst Ten Have; uw auto op de eerste plaats!  

Tot snel!

John Schotman, Bas te Boekhorst, Jarno Jansen, Marco en Marga ten Have 

Meer lezen:                                                         

Bekijk onze occasions: occasions bekijken

Direct contact opnemen: contact opnemen

MVO, Mens en Milieu

AutoFirst Ten Have in de Krant: bekijk het krantbericht

Aanmelden Ten Have Nieuwsbrief kan hier.

Bovag garantie

Afspraak-maken

Maak direct online een afspraak met AutoFirst Ten Have!

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring

APK keuring? Laat uw auto keuren door AutoFirst Ten Have 

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Ten Have.

Lees meer