Vacature Automonteur

Vacature Automonteur

VW golf, Mazda, BMW, Dacia Logan, Seat Ibiza en bestelwagens van alle merken… Ze komen allemaal voorbij in onze werkplaats en jij mag eraan werken! En als de job erop zit lever je de auto weer over aan een van onze tevreden klanten, die dit weten te waarderen!


Doe nu de onderstaande check! Kun je het onderstaande minimaal 4x met een 'ja' beantwoorden? Dan zoeken wij jou!

    Werken in een professionele garage met DNA van een ‘dorpsgarage’.

    Geen dag is bij ons hetzelfde, elke dag nieuwe uitdagingen.

    Je werkt aan alle merken en type auto’s, waardoor je kunt ontwikkelen tot allround vakspecialist.

    Je mag werken voor tevreden klanten die je inzet weten te waarderen!

    Mogelijkheid volgen van technische trainingen .

    Werken met professionele apparatuur, dit gecombineerd met onze jarenlange ervaring en ondersteuning. Geen klus is te gek.


Arbeidsvoorwaarden:


1.    Fulltime Job

2.    1e Autotechnicus met APK

3.    Uitzicht op een vaste aanstelling

4.    Salaris passend bij jouw persoon

5.    Een gezellig team en een goed werksfeer met leuke klanten


Waarom kiezen voor AutoFirst Ten Have?

AutoFirst is een leuke en gezellige club, waarbij er ook nog eens een hoop doorgroei mogelijkheden zijn. Je hebt super leuke collega’s, je kunt je in de snel veranderende markt laten bijscholen, zodat je kennis altijd up-to-date is en er zijn goede arbeidsvoorwaarden. Vind je het leuk om voor de camera te staan? Ook daar hebben we mogelijkheden voor! Elk jaar organiseert AutoFirst een wedstrijd waarin de snelste monteur van Nederland wordt gezocht, pak jij de titel dit jaar? 


Bij AutoFirst Ten Have voel je je thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. De auto’s van onze klanten zijn bij ons in vertrouwde handen. De werkplaats is uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Heb je interesse en wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie middels een CV en motivatie via ons emailadres: info@autobedrijftenhave.nl 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.