EDGe Mobility

EDGe Mobility

Expert in elektrisch rijden

Voor advies over elektrische of hybride auto’s kunt u ook bij ons terecht! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility. Zo helpen wij u met het overstappen op elektrisch rijden en ondersteunen met advies.

EDGe Mobility

EDGe Mobility is een initiatief van Innovam en AutoNiveau. Beide hebben de doelstelling om de kwaliteit binnen de mobiliteitsbranche op het gebied van elektrisch rijden te bevorderen. EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Onze medewerkers volgen trainingen en hebben toegang tot aanvullende informatie op het gebied van elektrische voertuigen.

Onderhoud en reparatie 

Een elektrische of hybride auto heeft net als een auto met een verbrandingsmotor onderhoud nodig. Maar een elektrische of hybride auto vraagt wel om een ander soort onderhoud. Dit vereist andere technieken en specialistische kennis. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en onze werkplaats beschikt over de juiste gereedschappen. Dankzij onze kennis en gereedschappen kunnen wij de juiste diagnose stellen aan uw auto. En door ons EDGe Mobility keurmerk zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij elektrische en hybride auto’s. Heeft u vragen over een hybride of elektrische auto, neem dan contact met ons op. Is uw auto toe aan onderhoud of een reparatie, plan dan online een afspraak in voor onze werkplaats!

 

Advies over aanschaf van een laadpaal

Niet alleen voor werkplaatsdiensten kunt u bij ons terecht. Bij Autofirst ten Have gaan we voor het totaalpakket. Niet alleen op het moment van aankoop, maar juist ook daarna. Wij beschikken over een laadpaal, zo laadt u eenvoudig, snel en voordelig uw elektrische auto op. Dit kan met uw eigen laadpas, maar wij kunnen ook een laadpas voor u regelen. Heeft u interesse in de aanschaf van een laadpaal? Bij Autofirst ten Have staan wij voor u klaar met advies en regelen we de aanschaf. Neem contact met ons op voor al uw vragen over elektrisch rijden.

 

Autofirst ten Have staat voor:

  • Gekwalificeerde en EV-opgeleide medewerkers
  • Moderne werkplaatsvoorzieningen
  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen
  • Gedegen advies over elektrisch rijden